Al 25 jaar de fietsspecialist in de gemeente Het Hogeland

Keola Connect Front, incl. 500Wh accu

BACK-TO-SCHOOL
Prijs
€1.949,-
€ 1.599,-
Specificaties
  • Framemaat: 46
  • Merk: Keola
  • Model: Connect Front, incl. 500Wh accu
  • Kleur: Ice Blue matt
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • Lietmeijer Tweewielers BV
Beschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle e-bike die je moeiteloos door de stad laat rijden, dan is de Keola Connect Front de perfecte keuze.

Met een krachtige motor van 250W en een accu van 36V/13Ah kun je tot wel 100 kilometer afleggen op één lading. De Shimano 7-speed naafversnellingen zorgen voor een soepele overgang tussen snelheden, terwijl de hydraulische schijfremmen je veilig en snel kunnen stoppen wanneer dat nodig is.

De Keola Connect Front is uitgerust met een hoogwaardig LCD-scherm waarop je al je ritgegevens kunt volgen, waaronder de snelheid, afstand en batterijniveau. Bovendien kun je dankzij de geïntegreerde verlichting veilig en zichtbaar rijden, zelfs bij weinig licht.

Met zijn opvallende Ice Blue kleur en strakke design is deze e-bike ook nog eens een stijlvolle keuze. Dankzij de verstelbare stuurpen en het comfortabele zadel kun je altijd comfortabel rijden, terwijl de voorvering je beschermt tegen de schokken van de weg.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, krachtige en stijlvolle elektrische fiets die geschikt is voor dagelijks gebruik, dan is de Keola Connect Front in Ice Blue de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van moeiteloze ritten door de stad!

De Keola Connect Front elektrische damesfiets is uitgevoerd in framematen 46cm, 51cm en 56cm. De Keola Connect Front is uitgerust met een verende zadelpen. Afhankelijk van uw lengte kunt u kiezen om de fiets met of zonder verende zadelpen te bestellen! Ook zonder verende zadelpen mogelijk, wat maakt geschikt voor de volgende lichaamslengtes:

zonder verende zadelpen

framemaat 46cm = Lichaamslengte 154-164cm
framemaat 51cm = Lichaamslengte 162-174cm
framemaat 56cm = Lichaamslengte 172 – 183cm
met verende zadelpen

framemaat 46cm = Lichaamslengte: 162-174cm
framemaat 51cm = Lichaamslengte: 170 – 181cm
framemaat 56cm = Lichaamslengte: 178 – 189cm

Specificaties
Omschrijving Connect Front Ice Blue Matt L46
Merk Keola
Model Connect Front, incl. 500Wh accu
Modeljaar 2022
Kleur Ice Blue matt
Frametype Lage instap
Framemaat 46
Wieldiameter 28
Versnelling 7
Type versnellingssysteem achter NAAF
Type remsysteem achter SH
Type remsysteem voor SH