’S-HEERENBERG – Deze week bestaat fietsmerk Multicycle 44 jaar. Een mijlpaal die de medewerkers coronaproof hebben gevierd. Grondlegger Nico Bieleveldt trakteerde het voltallige personeel op gebak.

nieuwsfiets muticycle

Nico Bieleveldt (l.) en CEO Perry Jansen 
illusteren 44 jaar Multicycle met een historische en actuele fiets.

 

Al sinds 1977 begeeft Multicycle zich op de Nederlandse fietsmarkt. Op de foto staat Nico Bielevelt (links) met de Tour 600. Deze fiets is vooral bekend door het toentertijd baanbrekende FF-systeem (Front-Freewheeling). Het wasa bovendien een van de eerste fietsen was met accuverlichting. Rechts staat CEO Perry Jansen met het huidige topmodel Prestige EMS. “Door de jaren heen is Multicycle uitgegroeid tot een modern bedrijf. We beschikken over één van de meest innovatieve en hoogwaardige productiefaciliteiten in Europa,” zegt Janssen. “Wat altijd hetzelfde is gebleven, is de betrokkenheid van de mensen die werken bij Multicycle.”

Volgend jaar 45 jaar Multicycle

In 2022 bestaat Multicycle 45 jaar en Jansen hoopt dit groots te kunnen vieren. “Op dit moment zijn we bezig met het opstellen van een programma om het op een bijzondere manier te kunnen vieren. We gaan tijdens het jubileumjaar onze dealers verrassen met diverse acties. Ook consumenten kunnen rekenen op leuke activiteiten. Meer kan ik er niet over vertellen, daarvoor moet u nog een jaartje wachten,” aldus Jansen.