Al 25 jaar de fietsspecialist in de gemeente Het Hogeland

Gazelle Easyflow C7

Prijs
€ 2.999,-
Specificaties
  • Framemaat: 46
  • Merk: GAZELLE
  • Model: Easyflow C7
  • Kleur: Mallard Blue (glans)
Voorraad
  • Binnenkort leverbaar.
Beschrijving

Gazelle Easyflow elektrische fiets met extra lage instap

Op zoek naar de ultieme fietservaring met ultiem comfort? De Gazelle Easyflow is de perfecte metgezel voor jou. Met zijn elektrische aandrijving, extra lage instap en aandacht voor details, biedt deze fiets een zorgeloze en comfortabele manier van fietsen. Hier zijn enkele redenen waarom de Gazelle Easyflow een absolute must-have is.

Het langgerekte frame van de Gazelle Easyflow biedt een overvloed aan ruimte in het midden, waardoor het opstappen een fluitje van een cent is. Of je nu jong of oud bent, met de Easyflow kun je gemakkelijk met beide voeten op de grond staan terwijl je op het zadel zit. Dit zorgt voor een comfortabel en ontspannen vertrek, met de zekerheid dat je altijd stevig staat.

De Gazelle Easyflow is ontworpen met stabiliteit en controle als topprioriteit. Het lage zwaartepunt en de slimme plaatsing van het zadel, de trappers en het stuur stellen je in staat om beide voeten vanuit het zadel op de grond te zetten, waardoor je volledige controle hebt, zelfs bij lage snelheden. Met het zijdisplay heb je altijd inzicht in je snelheid en actieradius, wat bijdraagt aan je gevoel van controle.

Veiligheid staat voorop bij de Gazelle Easyflow. Anti-slippedalen zorgen ervoor dat je voeten stevig op hun plaats blijven, zelfs tijdens regenachtige ritten. De krachtige remmen zorgen voor een korte remweg, terwijl de heldere verlichting ervoor zorgt dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Met de ingebouwde achteruitkijkspiegel houd je altijd een oogje op wat er achter je gebeurt, waardoor je met vertrouwen kunt fietsen.

De Gazelle Easyflow is ontworpen met jouw comfort in gedachten. De rechtop zitpositie maakt langere ritten moeiteloos en zorgt ervoor dat je altijd een goed overzicht hebt van het verkeer om je heen. De brede banden, ergonomische handvatten en het zachte zadel tillen jouw fietscomfort naar nieuwe hoogten. De soepele en krachtige ondersteuning van de elektrische aandrijving zorgt ervoor dat geen enkele heuvel te steil is. En met het MIK dragersysteem kun je eenvoudig fietstassen of een mand bevestigen, waardoor je veilig en stabiel al je benodigdheden kunt meenemen.

Specificaties
Omschrijving EASYFLOW HMS M46 Mallard blue T7
Merk GAZELLE
Model Easyflow C7
Modeljaar 2024
Kleur Mallard Blue (glans)
Frametype Lage instap
Framemaat 46
Wieldiameter 24