Veilig blijven fietsen met deze hulpmiddelen

 

Fietshelm

Kies voor een fietshelm, zeker op de e-bike. Het dragen van een helm voorkomt geen fietsongevallen, maar het vermindert wel de kans op een ernstig ongeval met 60%. Fietsers met helm hebben zelfs 70% minder kans op dodelijk hoofd- of hersenletsel dan fietsers die geen helm gebruiken

Abus Macator

€ 59,95

Agu helm Strato

€ 90,00

Abus Urban-l 3.0

€ 99,95

Fietsspiegel

 
 
Een fietsspiegel bevordert je veiligheid tijdens een namiddagje fietsen. Heb je fysiek moeite om achterom te kijken? Dan is een fietsspiegel de ideale oplossing. Hiermee heb je een beter overzicht over wat er achter je aan het gebeuren is in het omringende verkeer.

 

 

Mirage 

€ 7,50

Migare deluxe

€ 23,95

Mirage dimmend glas

€ 34,95

Telefoonhouder

Met een telefoonhouder fiets je veilig over straat terwijl je je meldingen afleest. Telefoonhouders voor je fiets maak je vast op het stuur met een band, klemmen of tie-wraps. Plaats vervolgens je smartphone tussen een elastiek, klem of apart telefoonhoesje. De meeste telefoonhouders zijn geschikt voor verschillende telefoons.

M-Wave siliconen

€ 11,95

Mirage verstelbaar

€ 14,95

Mirage waterproof

€ 12,50

Fietsverlichting

Als je in het donker fietst helpt goede fietsverlichting om te zien waar je rijdt. Daarnaast is het ook veiliger want je wordt ook beter gezien door andere weggebruikers. Je wilt dus zowel alles goed kunnen zien en ook gezien worden. Dat is handig want vooral in de winter als het vroeg donker is moet fiets je soms in het donker naar je werk en fiets je ook na 5 uur weer in het donker. En ook als je in de avond in het donker nog stuk gaat fietsen op racefiets of mountainbike is goede verlichting belangrijk.

Achterlicht 

Vanaf: € 5,00

Set verlichting

Vanaf € 5,95

Koplamp 

Vanaf: € 9,95

Fietsbel

luid en duidelijk ringelen in uw eigen stijl!

Vroeger was een fietsbel een fietsbel. Tegenwoordig is de fietsbel een fietsaccessoire waarmee u zich niet alleen kunt laten horen, maar ook kunt laten zien. Een hippe bel geeft uw fiets nog meer sjeu!

Bel met klepel

Vanaf: € 4,95

Bel compact 2

Vanaf: € 4.95

Bel ding-dong

Vanaf € 7.95