Bij onze werkplaats kun je terecht voor onderhoud of reparatie van jouw fiets. Onze vakkundige monteurs helpen je graag en goed. Een kleine reparatie is meestal klaar terwijl je wacht. Voor grote werkzaamheden krijg je gratis een leenfiets ter beschikking. Bij Lietmeijer Tweewielers is uw fiets in vertrouwde handen.

Tevens is het mogelijk om producten te bestellen en te versturen. Neem gerust contact op voor het bestellen van producten.

Op telefoonnummer: 0595-433625.

Wat onze klanten zeggen

Neem het niet alleen van ons aan, laat onze klanten het woord doen!

Uitstekend
Gebaseerd op 72 recensies
Johan Ros
Johan Ros
2023-08-23
Tijdens een rit begaf m'n linker pendaal het. Gelukkig in Uithuizen. Bij Lietmijer werd ik snel geholpen, het pendaal vervangen en ik kon de rit vervolgen. Hartelijk dank.
Isabel Esser
Isabel Esser
2023-08-18
Fantastisch snelle en vriendelijke service! Onderweg tijdens mijn fietsvakantie deed de versnelling van mijn e- bike het niet meer. Ik kon meteen terecht en mijn fiets werd snel gerepareerd! En dat alleen voor een glimlach! Top dus!
Alny Bolding
Alny Bolding
2023-08-12
Mn vriend kreeg tijdens het fietsen een klapband..een behulpzame bewoner in het dorp waar we door fietsten bracht hem terug naar de caravan te Uithuizen.onderweg even bij deze winkel langs voor een band..die ook al gekocht..nog even het verhaal vertelt..zei men breng de fiets nog maar dan maken we hem anders heb je niks meer aan je fiets weekend ..17.00gingen ze dicht .vijf voor vijf.. gingen aan de slag..onze dank is zeer groot !!
Jan van Rhede
Jan van Rhede
2023-08-11
Prima zaak, denken mee met de klant, bieden passende oplossing voor een probleem. Beste zaak in het Hoge Land👍
Gea Maring
Gea Maring
2023-06-16
Stom onze opladers vergeten terwijl wij een weekend willen fietsen. . Bij de winkel verwachten wij een oplader te moeten kopen maar tot onze verbazing kregen wij een gratis leenoplader mee. Super ! Bedankt Jan en Gea
Eddy Diks
Eddy Diks
2023-06-08
Wij waren op fietsvakantie en mijn vrouw kwam nabij Delfzijl ten val in een veerooster met als gevolg een gigantische slag in het voorwiel. Wij hebben op aanraden van een aantal mensen contact opgenomen met de firma Lietmeijer. Wij werden erg vriendelijk te woord gestaan en we moesten maar even aan komen, fietsen ging nog net. De fiets werd naar binnen gerold, wij aan de heerlijke koffie en 15 minuten later, weer een zo goed als recht voorwiel!! Geweldig, onze fietsvakantie kon gewoon voorgezet worden dankzij de inzet van deze firma. Geweldig in een woord. Bedankt Wilma en Eddy Diks
Al Mo
Al Mo
2023-04-02
Ze hebben veel kennis, nette en goede service
Chiel
Chiel
2023-02-23
Mooie zaak in Eemshavenveen!
Joop Ruiter
Joop Ruiter
2022-11-01
Prima service, vriendelijke medewerkers, groot assortiment. Mooie winkel.
Johan beukema
Johan beukema
2022-10-08
Bij Lietmeijer een tandem van Van Raam aangeschaft. Goede uitleg goede en fijne services . kortom we zijn erg tevreden!!!!!!!!!