EEN MULTICYCLE E-BIKE LEASEN

Bij Multicycle willen we dat u mooie momenten beleeft op uw e-bike. Die mooie momenten beginnen al op het moment dat u ’s ochtends de fiets pakt naar het werk of een bijzondere fietstocht fietst. Met de leasefietsen van Multicycle fietst u wel heel voordelig op de allerbeste e-bike voor een vast bedrag per maand. Hieronder leest u alles over private en zakelijk leasen! Meer informatie kunt u opvragen vanaf eind januari bij onze dealers.

PRIVATE LEASE MULTICYCLE E-BIKE

Vindt u fietsen ook zo heerlijk? En wilt u graag het comfort en gemak van een e-bike om uw fietstochten nog leuker te maken? Met de private leasefietsen van Multicycle fietst u wel heel voordelig op de allerbeste e-bike voor een vast bedrag per maand. Geniet van de prachtigste fietstochten!

ZAKELIJKE LEASE MULTICYCLE E-BIKE

Vanaf 1 januari 2020 kunnen werkgevers en werknemers fiscaal aantrekkelijk een e-bike van de zaak leasen. Een werknemer betaalt slechts zeven procent bijtelling én mag de fiets in privétijd gebruiken. De e-bikes van Multicycle zijn uitstekend voor het dagelijkse woon-werkverkeer.