MAAK KENNIS MET ONZE DEALER VAN DE MAAND: LIETMEIJER TWEEWIELERS

Elke dag staan onze vertrouwde dealers klaar om uw vragen over e-bikes, toerfietsen of tandems te beantwoorden. Ook verlenen zij service en geven zij u graag advies over het onderhoud van uw fiets. Genoeg redenen om onze dealers in de spotlights te zetten! Deze maand stellen wij u graag voor aan Lietmeijer Tweewielers.

Lietmeijer Tweewielers

Onze dealer van de maand mei is Lietmeijer Tweewielers. Dit mooie familiebedrijf uit Uithuizen bestaat al meer dan 20 jaar en heeft veel expertise in huis om u uitstekend te helpen. Lietmeijer Tweewielers is in 1999 opgericht door Jan Lietmeijer en Anky Dekkers. Naast Jan en Anky werken er inmiddels vier fulltime en drie parttime medewerkers. Anky: ‘Wij zijn het meest trots op ons team en op onszelf natuurlijk, dat we samen een succesvol bedrijf hebben weten neer te zetten en na al die jaren groeit het nog steeds’.

Gezellig team, plezier in het werk

‘Het leukste aan ons werk vinden we het gezellige team’, vertelt Anky. ‘Hierdoor kunnen we iedere dag met veel plezier ons werk doen. Het is een actief en ondernemend team met hart voor het bedrijf. We zijn enorm trots op onze medewerkers en het bedrijf’. Ook geeft Anky aan dat het werk nooit saai is. ‘Het is een uitdaging om alles in goede banen te blijven leiden en in te spelen op de veranderingen. Doorgaans moet je dagelijks anticiperen op allerlei onverwachte ‘problemen’ die zich aandienen. Er is dus altijd wat te regelen binnen ons bedrijf!’.

 

Jan: ‘In de werkplaats hebben we een aantal handige monteurs die geen enkel technisch probleem uit de weg gaan. En in de winkel hebben we werknemers die zeer geschikt zijn om onze klanten te helpen én die ook nog eens verstand hebben van social media. We hebben plezier in ons werk en samen zetten we al jaren iets moois neer’.

De specialiteit van Lietmeijer Tweewielers

Anky: ‘Onze specialiteit is toch wel dat we zelden een beroep moeten doen op de achterban qua terugsturen van een reparatie naar de fabriek. Het meeste lossen we veelal in eigen beheer op. Het gebeurt niet vaak dat we een consument niet kunnen helpen aan de gewenste fiets. We houden scherp de levertijden in de gaten’.

Samenwerking met Multicycle

Al 21 jaar is er een samenwerking tussen Lietmeijer Tweewielers en Multicycle. Anky: ‘De verwachtingen voor 2020 zijn positief, dat moet je denk ik altijd zijn ondanks de coronatijd waarin we leven. We zien het niet somber in en Multicycle zit zeker in de lift met de mooie collectie van dit jaar! We gaan er weer een goed jaar van maken en wensen iedereen een plezierig fietsseizoen, voor zowel de fabrikanten als onze klanten’.