FIETSTASSEN

Op zoek naar een handige manier om al jouw spullen op de fiets mee te nemen? Met goede fietstassen laat je de auto gemakkelijk thuis staan. Want ook op de fiets kun je opeens al je spullen meenemen. Zo berg je je werktas of boodschappen handig op.

Basil Boheme

€ 64,99

Fastrider Jaxx II

€ 69,99

New Looxs Vigo

€ 94,95

Fietsmanden & fietskratten 

Je ziet het steeds vaker in het straatbeeld voorbijkomen, fietsen met een fietsmand of fietskrat die aan de voorkant of achterkant van de fiets is bevestigd. Het is naast praktisch ook een hippe accessoire voor op de fiets. De fietsmanden en fietskratten zijn er in verschillende soorten en maten.

Fietsmand

€ 39,95

Fietsmand

€ 40,00

Fietskrat

€ 24,99

Kettingsloten

De diefstalbestendigheid was bij deze sloten al getest door Stichting ART. Conclusie: vergeet vouwslot en beugelslot. De beste oplossing is een ringslot in combinatie met een los kettingslot van minimaal 85 centimeter zodat je hem altijd aan de ‘vaste wereld’ vast kunt maken.

Axa insteekslot

€ 24,95

GAD kettingkslot

€ 14,95

Trelock insteekslot

€ 24,95

Fietszadel

Bij lange fietstochten en bij fietsen op ruiger terrein wil je geen zadelpijn krijgen. Zadelproducenten werken daarom met verschillende vormen, uitsparingen, oppervlakten, constructies het speciale dames zadel. De belangrijkste factor bij het kiezen van een zadel is de afstand tussen de zitbotjes; hoe verder de zitbotjes uit elkaar staan, hoe breder je zadel deint te zijn voor een goede ondersteuning. Daarnaast speelt de zitpositie een belangrijke rol; het zadel draagt slechts een deel van de ondersteuning, een ander deel wordt door de armen aan het stuur gedragen. Hoe meer je rechtop zit, hoe meer je profiteert van een breed zadel. Een hard of een zacht zadel is een kwestie van persoonlijke voorkeur; bij langere fietstochten wordt een harder zadel aangeraden, zodat er tijdens het fietsen geen druk op het perineum ontstaat.

Wittkop 

€ 15,95

Bassano volare xxl

€ 39,95

Selle royal Drifter

€ 49,90

Buitenbanden

Een fietsband bestaat in de regel uit een binnen- en buitenband om de wielen van een fiets. De binnenband bestaat uit een met samengeperste lucht gevulde soepele ronde buis. De binnenband werkt als kussen dat de oneffenheden in het wegdek opvangt. De buitenband zorgt voor bescherming van de binnenband en voor grip op de weg.

Standaard buitenband

€ 19,95

anti lek laag buitenband

€ 26,95

E-bike buitenband

€ 34,95

Binnenbanden

De maten binnenbanden lopen van 12 inch tot en met 29 inch. Of je nou op zoek bent naar een binnenband voor een kinderfiets of een fiets binnenband van 28 inch, wij hebben het allemaal

Binnenband hollands ventiel

€ 7,95

Binnenband frans ventiel

€ 7,95

Binnenband auto ventiel

€ 7,95

Monkey mee

De Steco Bagagedrager Monkey-Mee is de ideale tassendrager voor als je op de fiets naar school moet. Rugzakken of gewone tassen kunnen moeiteloos met één sjorband worden bevestigd op de Steco tassendrager.

Zwart

€ 28.95

Roze

€ 28.95

Grijs

€ 28.95

Triathlon sturen

Een opzetstuur helpt u om een meer aërodynamische houding aan te nemen op uw racefiets of stadsfiets. Daardoor kan u effectiever/sneller fietsen omdat u minder energie verliest.

Opzetstuur 

€ 29.95

Opzetstuur XLC Pro

€ 58.95

Fietsendrager auto

Fietsendragers voor je auto. We hebben een ruim aanbod met houders voor je trekhaak. De meeste fietsenrekken zijn geschikt voor 2 fietsen. Je monteert ze eenvoudig en bewaart ze in je kofferbak of ruim. Handig: bij Vrijbuiter vind je ook fietshoezen, -houders en -riemen om je fietsen voorzichtig mee op te bergen

 FIETSENDRAGER PRO-USER DIAMANT

€ 439,95

Fietsdrager XLC Azura Led

€ 459,95

Fietsdrager XLC Azura Xtra Led

€ 529,95

Kinderzitjes

Een kinderzitje voor op je fiets is meestal te gebruiken vanaf 9 maanden tot ongeveer 3 jaar. Het voordeel is dat je kind gezellig dichtbij zit en dat op je bagagerekje nog fietstassen of een achterzitje past. Een zitje achter op de fiets voor kinderen tot ongeveer 9 jaar. Een achterzitje is vaak ruimer en comfortabeler. Een voorzitje is natuurlijk een stuk gezelliger en geeft je kind een mooi uitzicht. Een windscherm is aan te raden bij voorzitjes zodat je kind beschutting heeft tegen insecten.

Voorzitje Bobike GO Mini

€ 59,99

Achterzitje Polisport bubbly

€ 81,-

Achterzitje Urban Iki

€ 74,95