BATAVUS, SPARTA EN KOGA LEASE ONTZORGEN VOLLEDIG!

Bij een leasefiets van Batavus, Sparta of KOGA Lease hoort een all-inclusive service- en onderhoudspakket. Batavus, Sparta of KOGA Lease zorgt voor onderhoud en voor reparaties zoals bijvoorbeeld een lekke band of ketting eraf. Mooi geen gedoe dus of vieze handen. Ook de aansprakelijkheid- en diefstalverzekering* zijn geregeld. Na diefstal kun je een nieuw contract afsluiten en schade wordt door je dealer gerepareerd. En als het nodig is, houdt dit servicepakket zelfs in dat je fiets wordt opgehaald binnen de EU.

Bij diefstal geldt altijd een eigen risico van €50,-. Kun je niet alle originele of geregistreerde sleutels overhandigen, dan zul je de kosten voor diefstal van de fiets zelf moeten betalen. Schade als gevolg van slecht huisvaderschap wordt geheel in rekening gebracht bij de leaserijder.

INFORMATIE OM AAN DE CONSUMENT MEE TE GEVEN

Hieronder vind je de consumentenfolder(s) voor de verschillende lease proposities van Accell. Deze kun je samen met de consument bekijken, naar de consument mailen of uitprinten en aan de consument meegeven.