De verkiezing

De 21e editie van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar gaat weer van start! Zoals vorig jaar, wordt ook in 2018 de verkiezing georganiseerd in iedere gemeente van Nederland. Natuurlijk is ook dit jaar deelname aan de verkiezing voor iedereen gratis.

Winnende tweewielerwinkels van vorige edities hebben volop geprofiteerd van hun deelname aan de verkiezing. Met de positieve publiciteit in de lokale en regionale media wordt dit alleen maar meer.

Wint uw tweewielerwinkel dit jaar een titel? Activeer dan nu uw klanten, medewerkers, vrienden en familie. Vanaf 1 november publiceren we alle genomineerde tweewielerwinkels en kan er worden gestemd.
Stemperiode van 1 november tot en met 24 december 2017

De verkiezing vindt in eerste instantie plaats op gemeenteniveau, waarbij er per gemeente 1 winnaar is: de tweewielerwinkel met het hoogste gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen en het beoordelingscijfer beiden voor 50% meetellen. Om gemeentewinnaar te worden zijn minimaal 75 stemmen nodig.

Stemmers geven een rapportcijfer voor:

  • Klantvriendelijkheid
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Assortiment
  • Kennis van de medewerkers.

Gemeentewinnaars ontvangen een oorkonde.

Naast de gemeentelijke titels zijn er ook provincietitels te winnen. Als provinciewinnaar ben je finalist in deze verkiezing. Je wordt bezocht door de vakjury, er wordt een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt en je krijgt bezoek van een Mystery Shopper, die rapport uitbrengt.

Op basis van al deze facetten wordt de overall Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 gekozen. De datum en locatie van de uitreiking worden bekendgemaakt op de website van het vakblad Tweewieler: www.tweewieler.nl